Ingeplande Acties

Voor provinciale acties is het de bedoeling dat alleen mensen uit de provincie waar het is zich aanmelden. Zo beperken we de reiskosten voor de actievoerders, en promoten we dat alle actievoerders door heel Nederland een kans krijgen om mee te doen.

Wil je meepraten over de voorbereidingen van acties in jouw provincie, meldt je dan aan bij jouw provinciale Telegram groep.

Onze acties in November:

4 November 2020 - 09:00 - 10:15 Plein 2, Den Haag - Jan en Willem protesteren samen met jullie voor de ingang van de Tweede kamer.

Onze acties in December:

Mis je jouw provincie nog? Meld je dan aan voor het landelijke event en wordt lid van de provinciale actiegroep op Telegram van de provincie waar jij woont. Daar tref je gelijkgezinden en kunnen jullie zelf beslissen welke actie jullie provincie doet.

Dress code

Ik heb het al eerder gezegd, wij zijn geen clochards die bedelen om een centje. Wij zijn de brave burgers die na jarenlang werken en sparen ons zelfingelegde geld en het uitstekende rendement daarop van onze pensioenfondsen komen opeisen.

Het lijkt mij dus een goed idee om in je zondagse pak of jurk aan deze demonstratie mee te doen. Dit dwing respect af bij toeschouwers, politie, en kabinet. Het onderscheid ons van relschoppers bij andere demonstraties en verzekert ons van een respectvolle behandeling.

Geen enkele agent wil op de foto staan terwijl hij geweld gebruikt tegen een nette burger die zijn vader zou kunnen zijn, en van wiens belastingafdrachten zijn loon wordt betaald.

Spandoeken

Ook onze spandoeken zullen moeten voldoen aan de regels van fatsoen. Beperk je tot de feiten en onze eisen, en ga niet slepen met doodskisten, galgen en guillotines, of borden met 'fuck my pussy, not my pension'. Dat is niet onze stijl.

Belangrijke onderscheidende eigenschap van ons protest is dat wij op zich niet tegen korten of niet-indexeren zijn, want dat zijn GEVOLGEN. Wij lossen de OORZAKEN op, dus zijn voor een rekenrente van 3,5%.

Goede spandoekteksten kunnen zijn:

Voorbije acties

1 Nov - Den Haag = Uitgesteld Actie 1 november wordt uitgesteld