Ons pensioenvermogen stijgt...
...omdat de rekenrente te ver daalt.

Sprekers

In het pensioendebat is een grote stroom nepnieuws en bangmakerij die problemen groter maakt dan ze zijn, problemen benoemt die er helemaal niet zijn, of het grote publiek probeert te verleiden tot schijnoplossingen die slechts kortstondig tegen de gevolgen helpen, maar de werkelijke oorzaken onbenoemd en onopgelost laten. Deze stroom nepnieuws komt van het ministerie, het kabinet, DNB, de door de regering betaalde omroepen (NOS, EenVandaag, etc) en zogenaamd onafhankelijk denktanks die sterk gelieerd zijn aan de overheid en DNB.

Tegen deze stroom aan nepnieuws staat het gezonde verstand van de werkenden, die niet snappen dat er gekort moet worden met zoveel geld in kas, de vermogensbeheerders van pensioenfondsen die wel willen indexeren maar het niet mogen door DNB regeltjes die niet werken, de economen die de rekenrente-waanzin inzien, alle mensen die inzien dat we hier in slow-motion beroofd worden.

Op het podium nodigen we de kritische denkers uit, die al jaren strijden tegen de OORZAKEN van de pensioen-ellende. Die al jaren ondersneeuwen in de tsunami van nepnieuws, zij die ons de ogen openden en ons geduldig uitlegden wat er mis is met het beste pensioenstelsel ter wereld, dat zo goed is dat het blijkbaar kapot moet.

Uitgenodigd worden:

Timetable

13:00 Opening door dagvoorzitter/gespreksleider.

13:10 spreker

13:15 spreker

13:20 spreker

13:25 spreker

13:30 spreker

13:30 spreker

13:40 spreker

13:40 spreker

13:50 spreker

13:55 Samenvatting door dagvoorzitter

14:00 Toespraak minister Wouter Koolmees

14:05 Debat tussen de dagvoorzitter en de minister.

14:25 Samenvatting door dagvoorzitter en afsluiting

14:30 Einde

Wij verzoeken alle bezoekers het Koekamp netjes achter te laten.